Referenties

Wat zeggen anderen over mij?

José is een van de beste technische VA’s van Nederland en zoveel meer dan een technisch VA.

Ik weet uit eerste hand hoe blij haar klanten met haar zijn. Ze is een expert in Mailblue en enorm strategisch. Met José haal je echt een sterke strateeg in huis.

José zorgt er met haar strategische blik voor dat ondernemers niet meer bezig hoeven te zijn met het ‘hoe’ van een lancering of het uitwerken van een product of funnel. Dat is in mijn ogen ontzorgen 2.0

Deborah de Poorter
Online Business Manager

José heb ik leren kennen als een hele gedreven ondernemer die in korte tijd een succesvol bedrijf heeft opgezet. Ze is serieus, slim, denkt met je mee en zorgt voor een topresultaat.

Als je iemand wilt die niet alleen naar jou kijkt, maar ook naar je klant moet je echt bij José zijn voor een hele fijne samenwerking.

Sabrina Nijs 
Sales coach en trainer

José is echt de crème de la crème van de technische VA’s! Ik werk vaker in teamsverband en José kijkt echt verder en wil het totaalplaatje begrijpen om zo haar werk uitstekend te kunnen doen. Daarnaast is ze ook echt een mega lief en leuk persoon. Mocht je dus een extreem goede technische VA zoeken dan moet je echt bij José zijn.

Michelle van Leest
Online Business Manager

José is niet meer weg te denken uit mijn team. Ze is mijn rechter hand en wat ben ik super blij met haar. Ze is flexibel, denkt overal mee, komt zelf ook met ideeën, staat extra voor me klaar als wij in een drukke lancering zitten, en ik kan haar altijd om hulp vragen. Ze is professioneel, duidelijk, heeft een fijne energie en heeft veel kennis van funnels en techniek. Precies wat niet mijn ding is. Wij hebben regelmatig contact via zoom om te sparren en mijn doelen te bespreken. Ze kijkt mee hoe mijn bedrijf nog meer kan groeien en hoe ik nog meer mensen kan bereiken.  

Als wij een dagje live samenwerken is het altijd super productief en ook niet onbelangrijk heel gezellig. Er is altijd ruimte voor persoonlijke gesprekken. Zo leren wij elkaar nog beter kennen, iets wat ik enorm belangrijk vind in de samenwerking. Op deze manier ben ik voor haar niet alleen een nummertje van haar factuur, maar is ze ook echt betrokken bij mijn bedrijf.

Ik ben super blij met José en enorm dankbaar voor deze fijne samenwerking.  

Miša Halčáková
Zeg het met je handjes

Sinds een aantal maanden werk ik samen met José. José neemt voor mij het technische gedeelte van mijn bedrijf uit handen en stelt voor mij alles in wat ik nodig heb voor mijn automatiseringen van de online academy en de masterclasses. Daarnaast neemt ze ook mijn Facebook advertenties uit handen.

Ik vind het ontzettend fijn om met José te werken. Ze reageert snel, voert de werkzaamheden snel uit, maar heel fijn is dat ze ook mee denkt. Ze laat me duidelijk weten wat ze nog van mij nodig heeft en of ik aan bepaalde zaken gedacht heb.

Ik ben onwijs blij dat ik deze werkzaamheden aan haar kan uitbesteden en daar zelf niet aan hoef te denken. Mocht je op zoek zijn naar iemand voor de technische kant van je bedrijf dan kan ik je José zeker aanraden.

Brigitte van der Wielen
Hormoon en Orthomoleculair therapeut

Dankzij José haar hulp bij mijn webinar automatisering in Active Campaign hoef ik nu nog maar 2 minuten per maand aan mijn webinar funnel te besteden.

Voordat ik de hulp van José inschakelde zat ik (achteraf gezien) enorm te prutsen en moest ik veel zaken handmatig aanpassen.

Ik had geen idee dat het veel makkelijker kon. Dankzij een eenmalige investering in het efficiënt bouwen van mijn funnel, bespaart me dat nu enorm veel tijd, geld en energie.

Iedere ondernemer die niet gelukkig wordt van technisch gedoe, kan ik José van harte aanbevelen. Gun jezelf die rust en headspace.

Sandra Manders
Starterscoach

José heeft mij geholpen met het opzetten en beheren van mijn Facebook en Instagram advertenties.

Ik had hier zelf al een paar trainingen over gevolgd er ging er steeds enthousiast mee aan de slag, maar ik liep elke keer weer ergens op vast. Ik werd er moedeloos van. En ook de resultaten waren om te huilen.

Daarom schakelde ik José in. José weet ontzettend veel van adverteren en liep het hele proces met me door en keek waar nog dingen verbeterd konden worden. En het allerfijnste: alle technische instellingen en analyse werd volledig door José overgenomen. Wat een rust gaf mij dat!

De advertenties voor mijn e-book liepen stukken beter als voorheen, en wanneer ze wel even stagneerde dan schakelde José direct zodat we weer betere resultaten konden behalen.

En het allerfijnste: Ik kon me weer focussen op waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Heerlijk.

José is pro-actief, ontzettend gestructureerd en denkt echt met je mee. Ik ben heel blij met onze samenwerking.

Brigit van der Heijden
Jouw Business Online

Ik heb bij José een strategie sessie gevolgd over het inzetten van Instagram en het gebruik hiervan voor mijn branding en marketing. De sessie voldeed precies aan mijn verwachtingen en was super waardevol.

José legt alles heel duidelijk en helder uit, waardoor ik gelijk aan de slag kon. De sessie is meer dan volledig en behandelt alles wat je wilt weten over Instagram marketing. Daarnaast denkt José persoonlijk met je mee over je gehele marketing en hoe je dit kan inzetten voor jouw doelgroep.

Ik ben meer dan tevreden en kan nu oprecht zeggen dat Instagram voor mij geen geheimen meer heeft.

Abyqail Goedhart-van der Plas
VA Your Business Support