Referenties

Wat zeggen anderen over mij?

Ik was op zoek naar een VA en zo kwam José op mijn pad. Vanaf het begin hadden we direct een klik en hebben we besloten eerst voor 3 maanden de samenwerking aan te gaan en te kijken of het werkt en bevalt. Zo begon onze samenwerking eind 2020. 

Inmiddels is José niet meer weg te denken uit mijn team. Ze is mijn rechter hand en wat ben ik super blij met haar. Ze is flexibel, denkt overal mee, komt zelf ook met ideeën, staat extra voor me klaar als wij in een drukke lancering zitten, en ik kan haar altijd om hulp vragen. Ze is professioneel, duidelijk, heeft een fijne energie en heeft veel kennis van funnels en techniek. Precies wat niet mijn ding is. Wij hebben regelmatig contact via zoom om te sparren en mijn doelen te bespreken. Ze kijkt mee hoe mijn bedrijf nog meer kan groeien en hoe ik nog meer mensen kan bereiken.  

Als wij een dagje live samenwerken is het altijd super productief en ook niet onbelangrijk heel gezellig. Er is altijd ruimte voor persoonlijke gesprekken. Zo leren wij elkaar nog beter kennen, iets wat ik enorm belangrijk vind in de samenwerking. Op deze manier ben ik voor haar niet alleen een nummertje van haar factuur, maar is ze ook echt betrokken bij mijn bedrijf.

En een leuke extra bonus voor mij: ze heeft zelf een kleintje waardoor ze mijn product/dienst ook in de praktijk kan testen. Ze is enthousiast over baby- en kindgebaren en op die manier kan ze alles nog beter overbrengen op mijn klanten.

Ik ben super blij met José en enorm dankbaar voor deze fijne samenwerking.  

Miša Halčáková
Zeg het met je handjes

Sinds een aantal maanden werk ik samen met José. José neemt voor mij het technische gedeelte van mijn bedrijf uit handen en stelt voor mij alles in wat ik nodig heb voor mijn automatiseringen van de online academy en de masterclasses. Daarnaast neemt ze ook mijn Facebook advertenties uit handen.

Ik vind het ontzettend fijn om met José te werken. Ze reageert snel, voert de werkzaamheden snel uit, maar heel fijn is dat ze ook mee denkt. Ze laat me duidelijk weten wat ze nog van mij nodig heeft en of ik aan bepaalde zaken gedacht heb.

Ik ben onwijs blij dat ik deze werkzaamheden aan haar kan uitbesteden en daar zelf niet aan hoef te denken. Mocht je op zoek zijn naar iemand voor de technische kant van je bedrijf dan kan ik je José zeker aanraden.

Brigitte van der Wielen
Hormoon en Orthomoleculair therapeut

José heb ik leren kennen als een hele gedreven ondernemer die in korte tijd een succesvol bedrijf heeft opgezet. Ze is serieus, slim, denkt met je mee en zorgt voor een topresultaat.

Als je iemand wilt die niet alleen naar jou kijkt, maar ook naar je klant moet je echt bij José zijn voor een hele fijne samenwerking.

Sabrina Nijs 
Sales coach en trainer

José heeft mij geholpen met het opzetten en beheren van mijn Facebook en Instagram advertenties.

Ik had hier zelf al een paar trainingen over gevolgd er ging er steeds enthousiast mee aan de slag, maar ik liep elke keer weer ergens op vast. Ik werd er moedeloos van. En ook de resultaten waren om te huilen.

Daarom schakelde ik José in. José weet ontzettend veel van adverteren en liep het hele proces met me door en keek waar nog dingen verbeterd konden worden. En het allerfijnste: alle technische instellingen en analyse werd volledig door José overgenomen. Wat een rust gaf mij dat!

De advertenties voor mijn e-book liepen stukken beter als voorheen, en wanneer ze wel even stagneerde dan schakelde José direct zodat we weer betere resultaten konden behalen.

En het allerfijnste: Ik kon me weer focussen op waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Heerlijk.

José is pro-actief, ontzettend gestructureerd en denkt echt met je mee. Ik ben heel blij met onze samenwerking.

Brigit van der Heijden
Jouw Business Online

José heeft mij geholpen met de personal branding van mijn Instagram account. Ondanks dat ik dacht al veel kennis te hebben van Instagram, was haar 1 op 1 dag een ontzettende eye-opener.

José helpt je echt een strategie voor je Instagram-account te maken. Door een goede strategie te bepalen, kun je hier altijd op terugvallen als je het even niet meer weet.

Behalve de praktische kennis, helpt José je uit je comfort zone te komen! Ze weet als geen andere dat online zichtbaarheid soms spannend is, maar weet je toch zover te krijgen om jezelf te laten zien.

Sandra Manders
Starterscoach

Ik heb bij José een strategie sessie gevolgd over het inzetten van Instagram en het gebruik hiervan voor mijn branding en marketing. De sessie voldeed precies aan mijn verwachtingen en was super waardevol.

José legt alles heel duidelijk en helder uit, waardoor ik gelijk aan de slag kon. De sessie is meer dan volledig en behandelt alles wat je wilt weten over Instagram marketing. Daarnaast denkt José persoonlijk met je mee over je gehele marketing en hoe je dit kan inzetten voor jouw doelgroep.

Ik ben meer dan tevreden en kan nu oprecht zeggen dat Instagram voor mij geen geheimen meer heeft.

Abyqail Goedhart-van der Plas
VA Your Business Support