José Visscher

”Ik haal graag het beste uit
mijzelf en uit jouw bedrijf. Zodat jij het verschil kan maken.”

José Visscher

”Ik haal graag het beste uit mijzelf en uit jouw bedrijf. Zodat jij het verschil kan maken.”

Het begin.

2020 is het begin van mijn grote ondernemersavontuur. Na negen jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut, besloot ik het roer om te gooien. Kiezen voor mijn eigen (werk) geluk en het lef hebben mijn eigen pad te volgen. Werk doen waar ik weer dagelijks blij van wordt, energie van krijg en waar ik mijn passies en talenten in kwijt kan. Werk waarin ik mijzelf kan ontwikkelen en verder in kan groeien. Ik besloot mijn vertrouwde veilige vaste baan op te zeggen en te starten aan een groot nieuw avontuur.

Vol ambitie en leergierigheid begon ik aan de opleiding ‘Start Succesvol als High Level VA’ aan de VA Business Academy, welke ik succesvol heb afgerond. Hiermee ben ik gecertificeerd High Level Virtual Assistant. Ik merkte al snel dat mijn hart ligt bij online marketing en dat ik mij daarin wilde specialiseren. Daarom heb ik mij volledig verdiept en ondergedompelt in de wereld van Instagram marketing, social media adverteren, e-mailmarketing: Active Campaign/Mailblue en SEO webteksten. 

Mijn drive.

Ik hou van de kansen die het online ondernemen biedt. Ik heb een liefde voor social media en e-mailmarketing en deze gaan hand in hand om echt online succesvol te zijn en kunnen elkaar dan ook enorm versterken.

Als nuchtere Groningse weet ik hoe lastig online zichtbaarheid kan zijn. Maar het is het waard om die bescheidenheid te laten varen en over die drempel heen te stappen. Zodat je die grootste dromen die jij hebt waar kan maken.

Waar ik nou echt blij van wordt? Groei!
En dit is dan ook precies waar ik jou graag mee help. 
Waar ik eerder als fysiotherapeut mijn cliënten hielp met hun groei en vooruitgang, help ik nu als social media en e-mailmarketing professional jou met jouw bedrijfsgroei.

Ondernemers laten vaak veel kansen liggen en ik help ambitieuze ondernemers zoals jij om wel deze kansen te pakken. Ik haal graag het beste uit mijzelf en uit jouw bedrijf, om zo jouw bedrijf sneller en krachtiger te laten groeien. Zodat jij het verschil en echt impact kan maken. 

Mijn voldoening haal ik uit jouw groei en de resultaten die we samen bereiken. Dat is waar ik energie van krijg.

Deze drive om het beste uit mijzelf te halen zat er overigens al vroeg in. Mijn grootste droom als klein meisje was om topsporter te worden. Ik was erg fanatiek met schaatsen en skeeleren en reisde binnen en buitenland af voor trainingen en wedstrijden. Ik ging altijd voor het maximale en streven naar de top.

 Het ondernemerschap biedt mij het plezier, de uitdaging en de vrijheid waar ik zo van hou. Zelf mijn tijd indelen, werken op mijn voorwaarden en vooral mijzelf continue blijven ontwikkelen en uitdagen.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk ambitieuze ondernemers te helpen optimaal te groeien met hun bedrijf, zodat zij het plezier en de vrijheid ervaren waar het ondernemen om draait.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk ambitieuze ondernemers te helpen optimaal te groeien met hun bedrijf, zodat zij het plezier en de vrijheid ervaren waar het ondernemen om draait.

Mijn kernwaarden.

Groningse roots 

Mijn Groningse roots zorgen voor een dosis nuchterheid, realiteit, echtheid en humor. Deze roots zorgen ervoor dat ik altijd stevig met twee benen aan de grond sta, een niet lullen maar poetsen mentaliteit heb en mijzelf niet snel van de leg laat brengen. Deze roots zorgen er ook voor dat ik geen gebakken lucht verkoop; bij mij krijg je eerlijkheid, transparantie en duidelijkheid.

Vertrouwen

Vertrouwen is de basisvoorwaarde voor een goede samenwerking. Een veilige basis van waaruit een goede communicatie, respect en waardering voor elkaar ontstaat. Een open sfeer waarin we van elkaar kunnen leren en het beste in elkaar naar boven halen.

Plezier

Niets is aanstekelijker dan enthousiast en gepassioneerd zijn over je bedrijf. Uit ervaring weet ik dat het hebben van plezier in hetgeen je doet het allerbelangrijkste is. Als we beide ons kunnen richten op zaken waar we heel enthousiast over zijn en blij van worden, kunnen we samen echt toewerken naar een mooi resultaat.

Kwaliteit 

Ik sta voor het streven naar kwaliteit. Een volledige inzet, commitment, nakomen van afspraken, accuratie en het beste uit mijzelf en de ander halen. 

Groei

Ik vind het belangrijk om in mijzelf te investeren en nieuwe kennis en inzichten op te doen zodat ik blijf ontwikkelen en groeien. Voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, maar ook zodat ik mijn klanten weer beter kan helpen in hun bedrijfsgroei. Ik ben ambitieus en gericht op het behalen van doelen en resultaten. Groots dromen en groeien.

Betrokken

Ik sta voor een persoonlijke klantrelatie. Klantgericht, betrokken en oprecht interesse in een ander hebben.

Typisch José

Ik ben een geboren en getogen Groningse. Opgegroeid op het platteland, in de klei zoals we dat hier zeggen. En nu wonend in de stad Groningen.

 De Groningse klei heeft ervoor gezorgd dat ik nuchter en echt ben en een niet lullen maar poetsen mentaliteit heb. Dat ik met twee benen aan de grond sta, betekent overigens niet dat ik niet van groots dromen hou. Juist! Ik ben dan ook ambitieus, gedreven en erg leergierig. Deze combinatie maakt dat ik altijd uitstekend in staat ben helder door mijn roze bril heen te kijken 😉

 Ik hou van positiviteit. Het glas is niet halfleeg, maar halfvol. Ik denk dan ook graag in mogelijkheden en kansen. Doorzettingsvermogen en vastberadenheid zijn twee eigenschappen die bij mij passen. Als ik ergens voor ga doe ik er ook alles aan om dit tot een goed resultaat te brengen. Ergens vol in duiken, uitzoeken, mij erin vastbijten en het me eigen maken.

 En last but not least, ik hou van humor. Lachen en plezier is waar het leven immers om draait. 

Certificaten

Certificaten